Vetfood Professional
MAXI/GUARD Oral Cleansing Wipes

MAXI/GUARD Oral Cleansing Wipes

Pakkauskoko: 100 kpl
Tuote on tarkoitettu: Kissat Koirat
 
MAXI / GUARD® suun puhdistuspyyhkeet ovat helppokäyttöisiä ja eläimille sopivia pyyhkeitä, jotka sisältävät neutraloitua sinkkiä pH: ssa 7.

MAXI/GUARD® Oral Cleansing Wipes ovat helppoja käyttää ja ne ovat hyvin eläinystävällisiä. Suunhoitopyyhkeet sisältävät neutralisoitua sinkkiä, jonka ph on 7. Suunhoitopyyhkeiden materiaali mahdollistaa suun lempeän mekaanisen puhdistuksen – niin plakin kuin pahantuoksuisen hengityksen aiheuttavat bakteerit vähenevät ilman ikenien vahingoittamista. Mauton ja hajuton neutralisoitu sinkki raikastaa hengityksen ja puhdistaa turvallisesti. Tuote on kehitetty kissoille ja koirille, jotka vastustavat suunhoitoa. Suunhoitopyyhkeiden säännöllinen käyttö ylläpitää suun hyvinvointia, mikä vaikuttaa myös yleiseen hyvinvointiin sekä harventaa eläinlääkärin tekemien toimenpiteiden tarvetta.

 

ANNOSTELU:

 
Kissat / pienet eläimet: Kääri yksi liina etusormen ympärille ja pyyhi hampaita ja ikeniä varovasti molemmin puolin. 
 
Keskikokoiset ja suuret koirat: Pyyhi yhdellä liinalla hampaat ja ikenet varovasti molemmin puolin. Suurelle koiralle käytä tarvittaessa useampaa pyyhettä. Voit pyyhkiä Wipesilla myös huulipoimut
 
Muista palkita lemmikkisi hoidon jälkeen!

KOOSTUMUS:

Deionoitu vesi, sinkki glukonaatti, tauriini, metyyliparabeeni, propyyliparabeeni, väriaine: FD & C sininen 1

wróć