Tuoteperheet

Vetfood on puolalainen innovatiivinen tuotemerkki eläinteen hyvinvointia ja terveyttä tukeville tuotteille. Jatkuvana tavoitteenamme on pitää yllä Vetfoodin tuotteiden laatua. Eläinlääkärien, eläinalan ammattilaisten ja eläinten omistajien tyytyväisyys ajaa meitä aina eteenpäin kehittämään uutta ja hakemaan uudenlaisia ratkaisuja. Työskentelemme koko ajan kehittäen uusia innovatiivisia reseptejä ja testaten uusia valmisteita. Haluamme tuotteidemme kohtaavan Sinun tarpeesi ja vaatimuksesi sekä olevan korkeinta laatutasoa.Vetfoodin tuotemerkin alla tarjoamme seuraavat tuoteperheet:Vetfood Professional

Vetfood Professional on ainutlaatuinen tuoteperhe, joka koostuu  tiedemiesten ja eläinlääkärien lemmikkieläimille kehittämistä valmisteista, joiden perustana ovat huippusulavat hydralisoidut eläinproteiinit.  

Vetfood Professional tuotemerkin valmisteet, riippuen tuotteesta, sisältävät hypoallergista hydrolysoitua kanaproteiinia, rasvaa ja funktionaalisia ainesosia.

Vetfood Professional –tuoteperheen tuotteet löydät hyvin varustelluista lemmikkieläinkaupoista sekä lemmikkien hyvinvoinnin ammattilaisilta.

BARFeed

BARFeed -tuoteperhe on kehitetty niille, jotka haluavat myös eläintensä lisäravinteiden olevan mahdollisimman luonnollisia, yksinkertaisia ja korkealaatuisia. BARFeed lisäravinteessa on aina vain yhtä raaka-ainetta. Tuoteperhe koostuu huolellisesti valituista luonnollisista raaka-aineista, jotka sisältävät aktiivisia ainesosia, joilla on todistetusti terveyttä edistävä vaikutus. Raaka-aineet on säilötty mahdollisimman vähällä käsittelyllä, jotta lemmikkisi saa mahdollisimman suuren hyödyn luonnollisten raaka-aineiden biologisesti aktiivisista aineista ja niiden ominaisuuksista, toiminnasta ja suurista pitoisuuksista.

BARFeedin tuotesarja EI SISÄLLÄ MITÄÄN LISÄAINEITA: Ei säilöntäaineita, keinotekoisia väriaineita, arominvahventeita eikä geneettisesti muunneltuja ainesosia (GMO). Tiivis ja valolta suojattu pakkaus on tae tuotteen turvallisuudesta ja ylläpitää samalla hyvää makua. Tuotteet ovat elintarvikelaatuisia. 

 

Vetfarmlab Equine

Vetfarmlab Equine on ainutlaatuinen farmaseuttien, bioteknikkojen, kemistien ja ravintoasiantuntijoiden kanssa kehitetty  tuoteperhe hevosille. Alkuperäiset puolalaiset reseptit, jotka on kehitetty kivijalkanaan korkealaatuisimmat raaka-aineet, sisältävät paljon vitamiineja ja hivenaineita. Vetfarmlab Equine -tuotteet luovat hevosellesi uusia mahdollisuuksia mahdollistaen optimaalisen muodon ja erinomaiset tulokset. 

Mikä erottaa tuotteemme markkinoilla?

 • Tuotteemme ovat valmistettu vain ja ainoastaan luonnollista alkuperää olevista elintarvikelaatuisista raaka-aineista.
 • Tuotteemme sisältävät yhdistelmiä ruoansulatusentsyymeistä, jotka selkeästi edistävät eläinten ruoan ja lisäravinteiden imeyttämistä.
 • Lemmikkieläinten tuotteet sisältävät korkealaatuisia hypoallergisia hydrolysoituja eläinproteiineja.
 • Tuotteet ovat helposti imeytyviä ja maistuvat eläimistä hyvältä.  

Valmisteitamme suositellaan eläimille:

 • Yliherkille, joilla on ruoka-allergioita, ruoansulatushäiriöitä tai ruoansulatusjärjestelmän sairauksia.
 • Leikkausten jälkeen, kemoterapian aikana ja tapaturmien jälkeen.
 • Kovaa työtä tekeville koirille; Suojelukoirat, metsästyskoirat, valjakkokoirat.
 • Urheilukoirille.
 • Tilanteissa, joissa vaaditaan lihasmassan uudelleen rakentamista.
 • Maksan, munuaisten ja haiman kroonisista sairauksista kärsiville sekä sydämen toiminnan häiriöissä ja kasvaimissa.
 • Ylikiihtyville, stressaaville, pelokkaille, aroille ja aggressiivisille.

Vetfood Professional –tuoteperheen valmisteet mahdollistavat:

 • Yksilöllisen ruokavalion tukemisen.
 • Ruokavalion muutoksen korkeaenergisemmäksi samalla pienentäen tarjottavaa ruokamäärää.
 • Ruokavalion eläimille, joilla on ruoansulatushäiriöitä ja ruoan imeytymishäiriöitä.
 • Helposti imeytyvän ruokavalion ruoansulatuselimistöön kohdistuneiden leikkausten jälkeen potilaan kunnon mukaan säädettävillä ravintoarvoilla.
 • Eliminaatiodieetin vähennetyillä allergisoivilla ominaisuuksilla allergisille ja ruoka-aineyliherkille.

 

Vetfood on harkitsemisen arvoinen valinta niin eläinlääkäreille ja eläinalan ammattilaisille kuin eläinten omistajillekin: Tuotteidemme avulla panostat niin asiakkaidesi kuin omien eläintesi terveyteen ja hyvinvointiin!

 

Vetfood – rakkaudesta eläimiin!