Yritys

Tietoa yrityksestä

REGIS Sp. z o.o. (REGIS Ltd.), Vetfood –brändin omistaja, on toiminut elintarviketeollisuudessa jo yli 20 vuotta. Regisin tuotteet valmistetaan sen kolmessa modernissa tuotantolaitoksessa Bochniassa ja Tarnówissa Puolassa.

Yhtiö toimii niin B2B -tuotemerkkien (SMAKOVITA, TASTE-PRO) kuin B2C –brändien (ACTIVLAB, VETFOOD) kanssa. Toimintaideana yrityksellä on tuottaa innovatiivisia tuotteita hyväksikäyttäen uusinta teknologiaa yhteistyössä puolalaisten ja kansainvalisten tiedeyhteisöjen kanssa. Tänä päivänä REGIS on johtava funktionaalisten tuoksu- ja makuvalmisteiden tuottaja lihateollisuudelle. REGIS on tuonut markkinoille menestyksekkäästi modernit lisäravinteet ja tukiaineet niin aktiivisille ja urheileville ihmisille kuin eläimillekin.  

REGISin tuotteet ja tekniikat ovat käytössä ympäri Eurooppaa. Todisteena yhtiön toiminnan ja tuotantoprosessien laadukkuudesta ei ole ainoastaan yli 20 vuoden kokemus ruokateknologiateollisuudesta, mutta myös kaikki tyytyväiset asiakkaat ja saadut sertifikaatit ja palkinnot.

Sanomalehti “Puls Biznesu” antoi vuosina 2004 – 2006 Regisille Euroopan dynaamisimpana ja innovatiivisimpana yrityksenä olemisesta kunnioitetun nimikkeen “Ghazal Business”. REGIS on BRC Global Standards’n sertifioima antaen kolmannen osapuolen vakuutuksen siitä, että Regis täyttää kansainväliset standardit turvallisuudessa ja laadussa yli 100 maassa.

Toiminta-ajatus

REGISin tavoitteena on tarjota luotettavaa ja asiantuntevaa asiakaspalvelua, joka reagoi nopeasti asiakkaiden tarpeisiin ja pyrkii auttamaan missä tahansa ongelmissa. Toiminta-ajatuksena on toimittaa asiantuntijaratkaisuja hyödyntäen laaja-alaista osaamista ja näkemystä elintarviketeknologiaan ja ravintoon. Nämä asiat ovat mukana jokaisen REGIS –yhtiön työntekijän päivittäisessä työssä. 

REGIS tarkoittaa ihmisiä, joille työ on intohimo! Yritys haluaa jakaa uudet ideansa ja kehitystyönsä tulokset asiakkaidensa kanssa. REGIS on avoinna uusille mahdollisuuksille seuraten valloilla olevia markkinoiden suuntauksia.

Joka vuosi yhtiö tarjoaa asiakkailleen yli 100 uutta tuotetta, joista suurin osa on kehitetty läheisessä yhteistyössä asiakkaiden kanssa. Muut tuotteet on toteutettu kiitos REGISin oman henkilökunnan innovatiivisten ideoiden pohjalta.

Innovatiivisten tuotteiden menestys pohjautuu taidokkaaseen yhdistelmään luonnollisia raaka-aineita ja erikoisasiantuntijareseptejä nykyaikaisen teknologian vaatimuksen mukaisesti. REGIS kiinnittää erityistä huomiota makujen laatuun kaikissa tuotantolinjoissa.

Yrityksen visio

  • päämääränä on, että asiakkaat valitsevat mieluiten tuotteensa REGISin tuoteperheistä,
  • päämääränä on, että REGIS on tavoiteltu yhteistyökumppani,
  • päämääränä on, että REGIS on tavoiteltu työnantaja. 

Vetfood -tuoteperhe

Vetfood –tuotemerkki luotiin vuonna 2008 rakkaudesta eläimiin. Asiaansa täydellisesti sitoutunut Vetfood –tiimi on tehnyt yhteistyötä eläinlääkärien, kouluttajien ja tutkijoiden kanssa niin Puolassa kuin maailmanlaajuisestikin yli 10 vuotta. Jatkuva tavoite pitää yllä Vetfoodin tuotteiden laatua sekä eläinlääkärien kuin eläinten omistajienkin tyytyväisyyttä ajaa tiimiä eteenpäin. Vetfood -tiimi työskentelee koko ajan kehittäen innovatiivisia reseptejä ja testaten uusia valmisteita. Tavoitteena on luoda tuoteperhe, joka täyttää kaikki asiakkaiden tarpeet pitäen yllä samalla korkeinta laatutasoa.

Vetfood on harkitsemisen arvoinen valinta niin eläinlääkäreille ja muille eläinalan ammattilaisille kuin eläinten omistajillekin: Tuotteidemme avulla panostat niin asiakkaidesi kuin omien eläintesi terveyteen ja hyvinvointiin!